Bemutatkozás

Vallomás:

 

A jó kreatív szövegíró legfőbb ismérve, hogy nem a lapátra… akarom mondani, a tollra támaszkodva issza meg nyolcvanadik kávéját, hanem klaviatúrát és szívószálat ragad, hogy mindkét keze szabad legyen. Elkötelezetten teljesíti megrendelői szövegírás iránti igényét.

A marketing-, és „egyébszöveg-író” kutatás, ötletelés, majd fogalmazás közben magányos ember. Ha dolgozik, magára zárja az ajtót, néha résnyire nyitja, berántja az oda helyezett ételt – ha van –, időnként az illemhelyre is kioson.
Kérdez, de nem akar többet tudni az ügyféltől, mint amennyit muszáj. A helyesírás szabályait betartja, de kreatív író lévén, ha a tartalom/megbízó érdeke azt kívánja, áthágja a korlátokat is.

Nem válogat, a hirdetésszöveg-írástól kezdve a blog készítésen, szlogeníráson, a szerelmes versen, ünnepi köszöntőbeszéd-íráson, násznagyszöveg-rigmusok írásán át megír mindent (kivéve, amit nem vesz be a szíve és a gyomra), hiszen tud, és szeret írni – bármely stílusban, lehet az komoly, tréfás, semleges vagy frappáns, lírai vagy prózai fogalmazás, szöveg!

Otthon van bármely tárgykörben, ismeri a terméket, vagy, ha nem, beleássa magát, mint vakond a földbe, és addig túr, míg rá nem lel a pondróra – illetve amíg ki nem kupálódik annyira, hogy 100%-ot nyújtson.
Végtelen empátiája, gyakorlata, írói vénája segíti abban, hogy mint az eladó szócsöve, meg tudja szólítani a leendő vásárlókat.
Folyamatosan képezi magát, legyen az SEO-téma, vagy a legújabb gyerekjáték-őrület.

Közvetlen, barátjának tekinti a megrendelőt, nem munkadarabnak – tiszta szívvel fordul feléje.

Mindent megtesz azért, hogy a szöveg úgy működjön, ahogyan működnie kell.