AdWords szöveg írása, bannerszöveg

 

"Nálunk lankadtak az árak, de duzzad a kínálat!"

Meglepődött? Nagyszerű! Rövid, frappáns, figyelemfelkeltő. Az AdWords és bannerszöveg írás mérnöki maximalizmust kíván. Optimális online hirdetés: a vásárló orra elé tolhatjuk vágya tárgyát.

AdWords szöveg írás bannerszöveg

 

Figyelem, érzelem, érv, késztetés!

A reklám, reklámszövegírás Alfája, Omegája. Az AdWords hirdetésnek szigorú kritériumai vannak. A banner, AdWords hirdetés szöveg-karakterszáma maximalizált.

Nyúlfarknyi szöveggel kell elérni, hogy az érdeklődő figyelmét felkeltsük, de lehetőleg csak a potenciális vásárlóinkét! (Akárcsak a szlogennél!) Nincs is szükség többre.
A Google feltalálta a spanyolviaszt. Kidolgozta, hogy az Ön kínálata megtalálja a releváns felhasználókat. Az úgynevezett cookie-k, és a kulcsszavak a varázslat alapvető hozzávalói, melyekkel a lehető legpontosabban becserkészheti egymást kereslet és kínálat.

 

AdWords hirdetésszöveg írás

AdWords és bannerszöveg írás

leginkább arról szól, hogy a lehető leggyorsabban elmondjuk, jól jár a vásárló akkor a legjobban, ha a mi AdWords hirdetésszövegünkre kattint. A Google persze nem angyal, nem humanitárius dolog ez a részéről: nagyot kaszál vele.

Ne sértődjünk meg ezért, hiszen a Google érdeke is azt diktálja, hogy minél hatékonyabb legyen az Ön hirdetése. Még azt is megteszi, hogy közvetett ellenérték nélkül segít az AdWords kampányokban – evidens: az érdek ezt kívánja.

Az az AdWords és bannerszöveg,
mely azokat is érdeklődésre készteti, akik nagy valószínűséggel nem is fognak vásárolni, csak viszi a pénzt! Azt gondolhatnánk, minél többször, annál jobb, de nem!

Míg az offline, nyomtatott, hagyományos reklámozásnál teljesen mindegy, Bözsi néni hányszor nyálazza fel a hirdetési oldalt, az AdWords és bannerszövegnél egy-egy katt egy-egy cent, dollár, fillér, vagy forint!

Van előnye a "felesleges" érdeklődők látogatásának: jobb lesz weboldalunk látogatási rátája, és ez vetett konc a keresőmotoroknak.

AdWords hirdetés

 

Ha Ön köldökre köthető piros pántlikát kínál,
nem a muskátlitövekre kötöm a hirdetésben, mert akkor a muskátlimániások is kattintanak!

Annak a pár bötűnyi, szónyi, mondatnyi sornak relevánsnak kell lennie. Annyit fizetünk, amennyit az érdeklődők nyomnak – nem súlyra! Kattintásra! Nyomjanak a muskátlisok máshova!

 

Ajánlom jó szívvel
az AdWords-hirdetés használatát, mert személyre, termékre, szolgáltatásra szabott – már ha jól van megírva. Valóban egyszerű és nagyszerű. Rugalmas, módosítható. Bármikor. A nyomtatott újságban kimegy az „apró”, ha elrontottuk, így jártunk! Meg kellett várni a következő lapzártát, aztán az új sajtóban módosíthatunk.

Az AdWords hirdetés három része

(főcím, megjelenített URL majd végül a figyelemfelkeltő szöveg) optimálisan megírva olyan, akár egy bonyolult, de remek komponáció! Tetszik a Google-nek, tetszik az olvasóknak, de az igazán kifogástalan AdWords hirdetés célzott, "betalál"! Az online hirdetési formák legegyszerűbbike, a szövegírónak nehéz, de éppen ettől szép kihívás! 

De hányjon fittyet minderre, legyen ez az én egyéni szocproblémám!

 

Segíthetek?

anna@szovegem.com


ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, a benne fogtlaltak ismeretében hozzájárulok a fent megadott adataim kapcsolattartás céljából történő kezeléséhez

Tel.:+36-30-538-9315

Call Now Button