Bemutatkozás

Mit művel a szövegíró?

 

A jó kreatív szövegíró legfőbb ismérve

hogy nem a lapátra… akarom mondani, a tollra támaszkodva issza meg nyolcvanadik kávéját, hanem klaviatúrát és szívószálat ragad, hogy mindkét keze szabad legyen. Elkötelezetten teljesíti megrendelői szövegírás iránti igényét.

 

A marketing-, és „egyébszöveg-író”

kutatás, ötletelés, majd fogalmazás közben magányos ember. Ha dolgozik, magára zárja az ajtót, néha résnyire nyitja, berántja az oda helyezett ételt – ha van –, időnként az illemhelyre is kioson.
Kérdez, de nem akar többet tudni az ügyféltől, mint amennyit muszáj. A helyesírás szabályait betartja, de kreatív író lévén, ha a tartalom/megbízó érdeke azt kívánja, áthágja a korlátokat is.

 

Nem válogat,

a hirdetésszöveg-írástól kezdve a blog készítésen, szlogeníráson, a szerelmes versen, ünnepi köszöntőbeszéd-íráson, násznagyszöveg-rigmusok írásán át

megír mindent

(kivéve, amit nem vesz be a szíve és a gyomra), hiszen tud, és szeret írni – bármely stílusban, lehet az komoly, tréfás, semleges vagy frappáns, lírai vagy prózai fogalmazás, szöveg!

 

Otthon van, vagy lesz bármely tárgykörben,

ismeri a terméket, vagy, ha nem, beleássa magát, mint vakond a földbe, és addig túr, míg rá nem lel a pondróra – illetve amíg ki nem kupálódik annyira, hogy 100%-ot nyújtson.
Végtelen empátiája, gyakorlata, írói vénája segíti abban, hogy mint az eladó szócsöve, meg tudja szólítani a leendő vásárlókat.

Folyamatosan képezi magát,

legyen az SEO-téma, vagy a legújabb gyerekjáték-őrület.

Közvetlen, barátjának tekinti a megrendelőt, nem munkadarabnak – tiszta szívvel fordul feléje.

 

Mindent megtesz azért, hogy a szöveg úgy működjön, ahogyan működnie kell.

 

Dezső Anna vagyok, szóműves, munkaíró. Több, mint tíz évnyi értékesítési tapasztalatból, és majd' negyven évnyi "szövegelésből" meríthetek, szükség szerint.szövegíró reklámszövegíró

Call Now Button