Hírlevélszöveg-írás, direktmailszöveg-írás

Ha a kampányfőnök azt mondja, hírlevélsorozatot kell íratni az üzletmenet érdekében, akkor hallgasson rá! Ha Ön a kampány vezetője, akkor ez magától értetődő. Munkaíróként profilomba vág a hírlevélszöveg-írás, kérjen ajánlatot.

 

Hírlevélszöveg-írás

 

A világért sem szeretném untatni!

Tökéletesen megértem, ha nem érdekli, mennyi macerával jár a direktmarketing-levél írása! Görgessen nyugodtan a lap aljára, és pötyögje be problémáját. Sőt! Ha nagyon siet, vagy egyáltalán nem érdekli, mit hoztam ki abból a sokórányi mondat- és szövegszerkesztésből, amit itt befektettem, vagy egész egyszerűen jobb dolga is akad, kattintson:

 

direktmareting szöveg

 

Van bennünk közös!

Üzletemberek vagyunk. Ön Valamit kínál, én pedig szövegírást. Mindketten szeretnénk kiszolgálni a vásárlóinkat. JÓL kiszolgálni. Mindent megteszünk, hogy klienseink elégedettek legyenek, hiszen ettől felugrik a szerotoninszintünk („örömhormon”), weboldalunk látogatószáma, és a bankszámlánkon szereplő grafikon is emelkedő tendenciát mutat. Ha jól kommunikálunk visszatérnek, és megint a mi online áruházunkban vásárolnak. Plusz ajánlanak bennünket másoknak.

 

Szeretné megszólítani célcsoportját?

A hírlevélkampány, direktmarketing-levél mondhatni, az internet szórólapja. De lehetünk konkrétabbak, nevezzük levélnek. Elegánsabb. Ez az eszköz is része lehet marketingstratégiájának. Terméket, szolgáltatást kínálhat, akciókról, aktuális eseményekről informálhatja az olvasót. A kampánylevelekkel, hírlevelekkel, bloginfókkal cselekvésre ösztönzünk, kapcsolatot építünk, kontaktust tartunk fenn.

Mivel szigorúan meg van határozva, milyen személyes adatokat kérhetünk az email-cím gyűjtés kapcsán, nem kapunk túl széles képet vásárlóinkról. De ez nem baj, hiszen úgyis csak a releváns látogatók iratkoznak fel.

 

Írt már hírlevélsorozatot?

Elektronikus direktmarketing-levelet, mely egyben kreatív hírlevél?

Lezuhant a virtuális guillotine?

 

Hírlevélszöveg -írás direktmailszöveg

 

 

Ó, nem csodálom!

Számtalan csapdaforrás élezi! Ott van rögtön a hírlevél feje, a tárgymező, azaz a cím. A magyar nyelv nagyszótára valamivel több, mint 110.000 szót tartalmaz, igaz, ebben többszáz éves, elavult szó is van. Az átlagember szókincse 10.000 alatt van.

Ahhoz, hogy figyelemfelkeltő címet írjunk, elég, ha az átlagos szókincset bírjuk. Igen ám, de ez kevés! Az olvasó ránéz a tárgymezőre, pillanat ezredrésze alatt, gyakran nem is tudatosan: dönt, és kattint. Ezzel vagy megnyitja a levelünket, de lehet, hogy elengedte a virtuális guillotine madzagját.

Szövegíróként jól ismerem a problémát –produktív címsort nem könnyű írni, de lehet!

Az adatvédelmi törvények szigorúak. Ha megírtam időzíthető üzeneteit, csak olyan címre küldje ki, melyre egészen biztosan megadta tulajdonosa a beleegyezését. A direkt mail alján mindig ott kell lennie a leiratkozási lehetőségnek, nem szabad erről megfeledkezni!

 

Levéltörzs:

Minden reklám, minden hirdetés, minden üzlet kommunikáció! A hírlevélben a célcsoport igényeihez kell alkalmazkodnia a szövegnek. Ha nem jól „adok”, nem lepődhetek meg azon, ha fitymálva "deletéznek"…

Azon munkálkodom, hogy az Ön termékét, szolgáltatását szövegírói munkám maximálisan pártfogolja. Ön elmondja, mi a célja a direktmarketing-levéllel, mit szeretne kommunikálni, én pedig kitalálom, megírom, vásárlóinak személyére szabom. Ugyanis a direkt mailben sem célcsoporthoz, hanem az emberhez, személyhez szólunk.

 

Dizájn:

Az általam készített hírlevelekben a szövegeket felturbózom. Kiemelek, színezek,  de semmi esetre sem ízléstelenül. Illetve vannak küldemények, melyek ezt igénylik. Sebaj! Szövegíróként (és grafikusként is) azzal kezdem, hogy megpróbálok belebújni a vásárló bőrébe. Jó játék, és nagyon eredményes.

Segíthetek?

anna@szovegem.com


ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, a benne fogtlaltak ismeretében hozzájárulok a fent megadott adataim kapcsolattartás céljából történő kezeléséhez

Tel.:+36-30-538-9315