Sales szöveg írás, gerillamarketing

 

"Tudod Malacka, van úgy, hogy valaki nagyon törődik a másikkal. Azt hiszem, ezt hívják szeretetnek.

Hatódjuk ki magunkat, aztán tanuljuk meg: a jó sales-szöveg írás, gerillamarketing  Micimackós! Törődünk, szeretjük a vásárlót, és nem ijedünk meg az árnyékunktól. Csak éjszaka, teliholdkor.

 

sales-szöveg írás gerillamarketing

 

Ha törődünk a vásárlóval, tiszteljük, szeretjük, nem csapjuk be, viszonozni fogja. Elmondja az ismerőseinek, megosztja tapasztalatait (a rosszat is!) barátaival. A vélemény pedig terjed, mint a vírus. Főleg, ha úgy van tálalva, mely mellett vásárlói nem tudnak szó nélkül elmenni.
Internet, mobiltelefon: már röppen is az információ! Viszi jó, vagy rosszhírünket.

 

"Sok dolog van földön s egen", mely az úgynevezett gerillamarketing égisze alá tartozik. Közösségi felületek, különböző eszközök, melyekkel megoszthatják meglátásaikat.

Feltételezem, Ön nem ijed meg az árnyékától, még éjszaka, teliholdkor sem. Pompás!

 

sales-szöveg írás

 

Bevállalós, vérbeli üzletember, fogékony, erős egyéniség, aki tisztában van vele, nem szégyen ki- és felhasználni semmilyen marketingeszközt, kommunikációs csatornát, humorágyút, botrányszagot, vírusmarketing-forrást, kreatív ötletet, lánclevelet, hoaxot, hírlevelet! Egyértelműen az etikus normákon belül, hiszen van mérték, morál, de célirányosan, karakánul, asszertíven!

eladásösztönző szövegírás

 

Találjon ki „városi legendát”,

kerítek köré "gerillaszöveget". Fals megmozdulások (flash mob) – jelmondatokkal! Vessük be az SMS-t, MMS-t, e-mailt! Facebook, Instagram, Youtube, animáció, szóbeszéd-marketing! Minél nagyobb tömegeket mozgat meg, minél nagyobb elérési arányban, annál hatékonyabb a gerillamarketingünk.

Vessen be mindent, ami él és mozog! Ami nem él és mozog, azt is! Írom hozzá a szöveget! Ez a gerillamarketing!

Legyünk gerillák!
A
djunk el!

Állj! Ön egy visszahúzódó, szemérmes ember? Nyugodtan vonuljon a háttérbe, nem Ön lesz pellengéren, hanem azok a technikák, eszközök, melyekkel mindent megteszünk, hogy sikeres legyen!

Igyon egy kamillateát, pihenjen le, bízza rám!

 

Segíthetek?

anna@szovegem.com


ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, a benne fogtlaltak ismeretében hozzájárulok a fent megadott adataim kapcsolattartás céljából történő kezeléséhez

Tel.:+36-30-538-9315

Call Now Button