Szórólapszöveg, plakátszöveg-írás (flyer)

 

Halpusziért hozzánk jöjjön, lelke, lába tündököljön!

Írtam anno plakátszöveg-, szórólapszöveg hívócímeként, egy régi kedves ügyfelemnek. Nem, nem pontyokról volt szó, hanem a Garra Rufákról (édesvízi doktorhal), a mikro-masszázs mestereiről.

 

szórólap, plakátszöveg

 

Ha repedt sarkak gyötörnék,

biztosan elepedne pár csókos halszájért. Semmi szike, semmi vér, semmi kín, csupán némi tapintatos csiklandozás! Ezek az állatok egész egyszerűen lecsipkedik a megvastagodott hámréteget! Micsoda "találmány"!
(Elnézést, de hirtelen eszembe jutottak a piráják. Jesszus! Bizony, nem könnyű a kreatív szövegíró élete... Az a fránya képzelőerő...)

 

A „kikiáltó-stílus” remekül beválhat!
Némi játékos felhang, bájos, cuki, fülbemászó szöveg, rímek, dallamos sorok. Persze attól függ, milyen terméket akar eladni! Ha szeretne visszafogottabb, de figyelemfelkeltőbb megszólítást, annak sincsen akadálya! Elegáns megfogalmazással is el lehet érni, hogy a postaláda után rögtön a kukába kerüljön hirdetésünk.

 

A nyomtatott propagálást,

mint kommunikációs eszköz, (elméletileg) régóta temetik, de köszöni szépen, remekül boldogul! Rendezvényen, kiállításokon, bemutatókon, postaládákban bizony, van helye a papíralapú reklámnak! És van helye a hagyományos reklámszövegírásnak is.

A hirdetés ördöge a részletekben rejlik: szöveg, grafika, tipográfia – vizuálisan csap le, rendkívüli módon hat!
Gyorsan és hatékonyan hussan be tudatunkba a szórólap, és a plakát szövege is.szórólapszöveg-írás

Csak szöveg van a hirdetményen? Működik, de nem mindegy, milyen a szín, mekkorák, milyen típusúak a fontok (betűk), hogyan vannak elhelyezve.

Szélvésztempóban megyünk az utcán, vagy autóban ülünk, és ránézünk egy hirdetményre, óriásplakátra, molinóra, a pillanat akárhányad része alatt összeáll a kép: agyunk szuperkapcsolat-rendszere működésbe lép. A jól sikerült szórólapszövegre, grafikai, tipográfiai megoldásokra emlékezni fogunk.

 

A szórólapos hirdetés, és a falragaszos hirdetmények nem a legolcsóbb reklámozási módok, de van célcsoport, akikhez így jut el az üzenet.
Üzenjünk? Kérem, jelezze a munkaírónak problémáját, elképzeléseit!

 

Itt van, erre! Halmasszázs! Nem csalás, nem ámítás!

Segíthetek?

anna@szovegem.com


ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, a benne fogtlaltak ismeretében hozzájárulok a fent megadott adataim kapcsolattartás céljából történő kezeléséhez

Tel.:+36-30-538-9315