Szövegírás csak hercegnőknek – legyél te is avatár!

Elég szűk lenne a buyer personám, ha a szövegírás avatár kimerülne a hercegnőkben – nem, dehogy, szó sincs ilyesmiről! Hogy kicsoda az avatár (karakter)  és a buyer persona? Te vagy.  Te, akinek írok, te, akit meg kell győzzelek, hogy én vagyok a neked való szövegíró!  Kérlek, ne gondold, hogy ez valami ördögtől való dolog! Az avatár, a célszemély valójában fiktív, felruházva azokkal az attitűdökkel, melyek rád jellemzőek. Ez azért remek, mert így tudok leghatékonyabban kommunikálni veled.

 

avatar buyer persona

Tudod mit gondolok? Egyáltalán nem bánom, ha nem vagy hercegnő!

Szeretem a duguláselhárítókat,  a gyógynövényes párnakészítőket, a falusi turizmus csodás szállásait, a mézárusokat, a bojlerszerelő szakembereket, a nyelviskolákat, a cipő webshopokat, a meteorológusokat, a karkötős énekeseket, a nyomdásokat, hogy csak azokat soroljam, akik a közelmúltban megtiszteltek a bizalmukkal.  (Bocsánat, a kimaradtaktól!)

De azért csak nem mindegy, hogyan alszol?!

Ha szeretnél szépeket álmodni, nyugodtan aludni és levenni a válladról a szövegírás terhét (főleg, ha blogcikkek írásáról, folyamatos tartalommarketingről van szó), nosza, ébredj fel, legyél avatárból valós ügyfél!
Szeretettel várlak! 🙂

 

Call Now Button