Termékismertető szöveg írása, cégismertető

Ön már tudja a hírt?

Nem újdonság, de Önnek bizonyára más, jobb dolga is volt, minthogy ezzel törődjön. Nem is szükséges, erre van a munkaíró. Ígérem, csak az első három pont lesz „semmilyen”. A termékismertető, cégismertető szöveg írása című cikkben is igyekszem pár gondtalan percre megvendégelni.

 

termékismertető

 

  • A vásárlók öntudatra ébredtek – hálisten. Végre nem csak erővel, hanem ésszel is lehet sikert elérni! A mai információs társadalom egyre tudatosabban vásárol. Nem csak a virtuális, hanem a való világban is!
  • A piaci verseny egyre kifinomultabb marketingstratégiát, marketingeszközöket, hatékony marketingszöveget, reklámszöveget kíván.
    Bocsánat, tényleg nem szeretném untatni, már csak két dolgot engedjen meg ebben a stílusban – köszönöm.
  • A keresőrobotok napról-napra kifinomultabban pásztázzák a weboldalakat, és a tartalmas, egyedi, látogatóbarát honlapokat helyezik előtérbe!Termékismertető szövegéről,  cégismertetőjéről, bemutatkozásáról ismerszik az (üzlet)ember!

 

termékismertető szöveg írása

 

Cégismertető, bemutatkozás

"Iksz Ipszilon vagyok, három gyermek apja, cégemet magam, iksztizenéve alapítottam, a nagy büdös semmiből létrehozva, most a Bahamákon..."
Kuka! Kutyát nem érdekli! A cégismertető szövegben ne magunk, hanem a vásárló felé hajoljon a kezünk!

Olyan cégismertető szöveget írok, tálalok, melyben nem fogok Önről írni.
Illetve… annyiban lehet személyes jellegű, amennyiben azt mutatjuk be, Önnek is hasonló élethelyzetei, gondjai adódtak, mint a célcsoportnak.
Példa? Rendben!

 

"Három gyermekem van. Tudom, mekkora probléma, ha mindhárom egyszerre pördül tizennyolcat a tengelye körül! Az ember csak áll, és néz! Tehetetlen! Rengeteg álmatlan éjszaka eredményeképpen megtaláltam a megoldást" – így jött létre a Szédülésgátló Minikütty, mely minden szülő álma!
Bezony-bezony! EZ a jó cégismertető!

 

termékismertető szövegírás

 

A vásárlót tényleg nem érdekli,

milyen szappannal mosakodunk (illetve ha szappant keres és azt kínálunk, más tészta!), és hányas a lábunk!

A kuncsaftot problémája megoldása érdekli! Van egy repedés, hiány, a (lelki, vagy testi) komfortján, ezt szeretné betömni, kitölteni!

Hirdetésünknek, weboldalunknak, reklámunknak azt kell kommunikálnia, Ön a kulcs a sikerhez!

 

Termékismertető

webáruház, szórólap… már nem elég annyi: barna bőr felsőrész, műanyag talp. Mennyivel figyelemfelkeltőbb, emberibb, ha azt írjuk: Bokacsizma, puha, őzbarna bőr felsőrésszel: lábának hű barátja – rendkívül elegáns. Ujjai boldogan tobzódnak a velúr környezetben ésígytovábbésígytovább.

Első látásra furcsa, de a vásárló tisztában van vele, Ön nem csak kitette a polcra/weblapra a terméket. Levonja a konzekvenciát, tudatosan, vagy tudat alatt: Ön rengeteg energiát fektetett a termékbe. Bizony a keresőrobotok algoritmusok, szövegkontextusok alapján tökéletesen átvilágítják, majd értékelik, mennyit dolgozott az ember. Nem szeretik a lustákat.

 

Még nem beszéltem arról,

milyen khm. nemes feladat a cégismertető szöveget optimalizálni. Nem is beszélek, ez rám tartozik, Önnek annyi a „feladata”, hogy írjon a munkaírónak! Cégismertető szövegírás-szolgáltatásommal állok elébe!

A termékismertető szöveg írása hihetetlenül seggelős, nagy fantáziát, időt igénylő meló! Ha Önnek nincsen arra segge, ideje, kedve (persze, hogy nincsen, hiszen ezért tisztelt meg látogatásával), hogy 500 cipőhöz más és más termékismertető szöveget írjon, keressen kérem!

 

Megbeszéljük!

Segíthetek?

anna@szovegem.com


ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, a benne fogtlaltak ismeretében hozzájárulok a fent megadott adataim kapcsolattartás céljából történő kezeléséhez

Tel.:+36-30-538-9315