Weboldalszöveg-írás

 

Vörös. Viszket. Kiütötte a weboldalszöveg-írás? Jobbulást! Lelketlen! Semmirevaló! Mármint értékesítési weboldala? Keresse a munkaírót! Kíméletesebb kúra kosárnyi kemikáliánál!

 

weboldalszöveg-írás

 

Felmegy a vérnyomása,

leveri a víz, görcsbe ugrik a gyomra, ha meglát egy megnyitott üres wordot. A honlap „teste” készen áll a tartalmat befogadni (marketingstratégia kipipálva, ezer még a tennivaló: SEO, ide, keresőoptimalizálás oda, dizájn, képek, szegmenció, koncepció, külső-belső linkek, reklámkampány online, offline, bemutató, kimutató,  ááááááááá), de a tartalom…

 

A honlap működésképtelen, hiszen:

  • Hiányzik róla az élet, a velő: a webszöveg. Ebben az esetben kérem, ne menjen el a henteshez velőért, egész egyszerűen hívjon, vagy írjon a munkaírónak – nekem.
  • Honlapszöveg garmadával, többtucat görgetés után is tart, tart, tart, akár a hajlakk. Viszont nyögvenyelős, nyomorult vásárló vásárolna, de nem találja, hol!
  • Kapitális hiba, ha zéró a SEO, keresőoptimalizálás nuku: a keresőmotorok vak csirke módjára szaladnak át a lapon.
  •  „Tizenkettőegytucat”. Sablonszöveg, semmi extra, semmi egyedi, amitől Ön kitűnhetne, hogy a nyomorult vásárló szeme érdeklődve csillanjon fel, ráadásul könnyebben megjegyezné!

 

Ha működésképtelen? Kuka! Munkaíró felkeresése:

honlapszöveg írás

Ha nem ért hozzá,

kérem, semmiképpen ne próbálkozzon a holnapszöveg megírásával! Nincs annál szomorúbb és csőd-szagúbb, amikor egy weboldal azért fekszik be, mert egy bátor, lelkes, ámde kontár webszöveg-író garázdálkodik a weboldalon.

weboldalszöveg-írás

 

Nyugodtan törődjön azzal,

amihez ért, amiben profi: az üzlettel, a termékkel, a szolgáltatással. A siker feltétele: maradjon mindenki a kaptafánál – üzletember a „pultnál”, a munkaíró a klaviatúránál. Szeretettel állok rendelkezésére!

 

Miképpen?

Szavakkal. Szövegírással! Szöveg születik – üzlet születik!
A munkaíró tervez, épít, kivitelez, kitakarít! Betűt keverek, szavakat rakok, állni fognak a szöveg-falak!

 

Szavakkal, szövegírással

lehet rombolni, lehet építeni! – A szavaknak hatalmas ereje van! Hatékony, működő szöveg, szövegek kellenek! Romboljuk le, építsük újra, újítsuk fel! Weblapszöveg? Reklámszöveg? Szórólapszöveg? Marketingszöveg? Blogszöveg? Rajta!

 

Mondja el terveit, mit szeretne?

  • Csillogó-villogó sorokat, hogy belekáprázzon a szem, megálljon a látogató, és azt mondja: ez kell nekem?
  • Titokzatos mondatokat, rejtett zugokat, talányokkal, misztériummal, hogy vevője kíváncsiságát felkorbácsolja, felcsigázza? Hogy mindaddig keressen-kutasson, míg nem talál kedvére valót az Ön kínálatában?
  • Üvegpalotát, ahol minden átlátható, semmi titok, az egész egyszerű és világos, így adva el az Ön termékét?
  • Esetleg buját, párával teltet, hogy az ember hóna alól csorogjon a víz, miközben olvassa? Fülledtet, fullasztót, hogy belekábuljon, aki arra jár, így nyerve meg őt Önnek?
  • Elegáns, minimalista stílusban írt weboldalszöveg írásra van szüksége?

 

Semmi akadálya. Dolgozzunk – keressen!

Segíthetek?

anna@szovegem.com


ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, a benne fogtlaltak ismeretében hozzájárulok a fent megadott adataim kapcsolattartás céljából történő kezeléséhez

Tel.:+36-30-538-9315

Call Now Button